TOR, ANONIMAT A INTERNET?


( Amb lo que ja sabia i contrastant informació i articles, us parlo de TOR )

Diuen que a tot ampli xarxa , Es calcula que el contingut que Google té indexat equivaldria a menys del 10% de tot allò que circula realment a la xarxa.

Tor-Anonymity-Tor-path

Imagineu, google el gran monstre internet, realment de tota la xarxa nomes controla el 10% de tot allò que circula per internet. Què significa això ¿ que si algú creu algun sistema i o programa nou , en unno res, podria ser molt més poderós que google, és curiós que aquest 90% espai internet no controlat, ningú o hackers, se’n apoderin, tindrien tal poder, molt més del que us penseu.

Mireu el poer de google (10%), llavors penseu en el 90%.

Crec faria falta alguna llei sino espanyola, europea i o mundial, que vetllés per la seguretat en el 100%, i estigui al cas que ningú es faci am el 90%, segons quines mans, realment no creieu que serien els amos del món ¿ gran poder econòmic? Seria la més gran font d‘informació a nivell mundial, amb la qual comprar favors, extorsions, trpafic influències, corrupció, etc

Ja veieu, internet és molt menys segura del que penseu, i realment mai mana qui uun pensa que ho fa.

Tor, desenvolupat inicialment pels laboratoris de recerca de la Marina dels EUA i que des del 2002 ha esdevingut l’eina principal de navegar anònimament per internet.

Tor (sigla de The Onion Router, ruta de ceba’) es basa en un sistema que, en comptes d’enviar paquets de dades per internet de A a B directament, els tramet per camins indirectes i aleatoris, a través de diversos nodes intermedis.

Per això, es va crear TOR, per la por de molta gent, que no saps que passa amb seva informació , qui controla que busquen per internet o fem, geolocalitzacions de navegadors, etc.

A travès anonimat, apareixen mercats negres per internet, nomes accessibles amb els dominis .onion, diuen es poden trobar productes i o coses il•legals.

Silk Road (ruta seda) el més conegut: activat el 2011, en aquest oasis dels baixos fons digitals,es poden comprar tot tipus de drogues, armament, entre molts més productes.

Els compradors i venedors, totalment anònims, solen materialitzar les transaccions per mitjà de la moneda virtual Bitcoin. Alguns càlculs parlen d’intercanvis per valor de dos milions de dòlars mensuals.

En tot cas, vigileu que feu, empreu bé les xarse, preneu mesures de seguretat.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s