IMMIGRANTS I REFUGIATS, CAL COBRAR


Dinarmarca legisla, q a refugiats arriben a seu país si tenen patrimoni, a partir de 1340 euros, poguer-los, diguem finament, embargar-los, d’allò que portin a sobre, i endureixen el reagrupament familiar.

refugiat buscant oportunitat
De sempre, durant tota la historia s’ha produït moviments demogràfics, durant segles i segles, d’un país a l’altre, ja sigui en èpoques de guerra, fam, i o sentit de voler progressar i abandonar llocs no tenen quasi futur.
El que no es pot fer, estancar fronteres, el que si potser podria fer, és buscar immigrants i refugitas de qualitat, preparació, integració ( idioma, cultura, etc, abans d’entrar a nou país, vinguin preparats des del seu país ).
Què vull dir ¿ Que es posin uns mínims legals per poder canviar pis residència, és a dir, anar per treballar i no per viure del xollo d’ajudes socials, i a més, que haurien de saber l’idioma del país on volen anar, i també saber de al seva cultura i forma de vida, que per fer-ho demostrable, cadria fer exàmens escrits i o parlats.
I com diu Dinamarca, que a partir 1340, poguer-los tocar patrimoni i o diners, no es mala idea, però am és d’embargar, jo proposo que els que volguin canviar de país, com a immigrant io refugitas, hagin d’avalar el seu manteniment amb el seu patrimoni ( això faria moviments socials fossin de més qualitat en general ), i donar-los així un any per plena integració i trobin feina, i sinó ho fan, que cada país pogués triar com fer retorn d’aquest gent, als seus països d’origen.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s