CADIRA ELÈCTRICA, PENA CORRECTE ¿


Molts anys enrere, creien si era una pena efectiva per donar exemple als demès, i sàpiguen si fan mateix o similar, el que els pot passar.

cadiraelectrica

Des de 1890 la empraven als EEUU..

https://es.wikipedia.org/wiki/Silla_el%C3%A9ctrica

Està clar, que la cadira elèctrica avui dia, es massa radical, però si ho veiem com metàfora, com explicaré, en la forma de viure, que quan més greu el delicte menys privilegis tinguin, i per millorar, ni que sigui poc els costi molt.

I potser ames cadira elèctrica, seria millor privar-los de llibertat tota la vida ¿

Està clar , que ara, amb la historia drets humans, tothom qui la fa, i va a presó, passa a tenir drets, i sovint molts més que a fóra.

El que no pot ser, és fora matar, robar, etc i quan estan a al presó els donen paga i o per poc ajuden algo tenen; apart tenen assegurada la alimentació, biblioteca, pista esportiva, etc, molt més que si estiguessin fora i no fessin res, per tant crec, que aquí algo falla.

Jo crec, que, si es castiguen delictes a presó, s’haurien de classificat segons el delicte, que als interns sels cuida d’una manera o altra, i quan més greu el delicte, menys drets o privilegis haurien de poder accedir.

No pot ser, que anar a la presó, sigui emprat per viure bé i sortir-ne amb una paga.

Crec que, si algú va a la presó, és per saltar-se la llei, i els seus drets haurien de ser molt més bàsics, i res menjars especials, i si algú molt millorar i tenir millor estança, que pogui participar a la presó, en auto formació, neteja, cuina, feines vàries no remunerades, però que facin augmenti la seva qualitat diguem de vida a dins ( sense passar-se es clar ).

Es tracte es guanyin el pa que es mengin, que no tot sigui gratis i el xollo de molts , que tan els fa està dins o fóra.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s