GOVERN ESPANYA, CREC MILLOR REPETIR ELECCIONS – 2016


Vista la indecisió dels partits, gràcies a la diversitat i repartiment dels vots, en les últimes eleccions pro govern espanyol, està molt complicat que algun partit pogui aconseguir, amb pactes, una majoria simple i o mínima, per poder entrar i governar Espanya.

possiblesnoveseleccionsespanya2016

Crec son tantes les diferències entre uns i altres, tambñe contradiccions d’ara si i ara no, etc, que anar a repetir eleccions, moderaria els buff electorals, i alguns partits polítics encara perdrien més vots, alguns aguantarien i tinc i crec, que un de clar, que podria pujar molt; i com ho sap, dona impressió posar traves, per forçar les noves eleccions.

En la meva opinió, sinó canvien les coses, el PP encara baixaria molts vots, PSOE més o menys, ciutadans jo diria mantindria inclòs perdre vots, però el que crec podria pujar i molt, és Podemos.

Aquesta meva reflexió, naturalment, també depèn de com facin la campanya, però no crec m’equivoqui gaire, i si passa que si, almenys que hi hagi algun partit, amb suficient poder com per governar, quan abans millor, sinó s’alentirà la possible recuperació de la crisis.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s