REALMENT EN 18 DESCONNEXIÓ


Des de les últimes eleccions, on gener, definitivament va sortir-ne un nou president, si imposat a dit, com a condició perol sr Mas, i el nou president és el sr Carles Puigdemont.

 

18-meses-garantia-por-escrito

El sr Puigdemont, ha rebut de Mas, l’herència de la desconnexió en 18 mesos, i jo opino, i crec, que realment no es farà, pel que comporta, ja que la única sortida que veig, per aconseguir-ho, és que pactessin acords ajuda mútua, amb Russia, Xina, etc; que ens ajudin a defendre la declaració independència, amb ajudes militars, estratègiques, etc, a canvi deixar-los comerciar pel nostre espai marítim, aeri i o terrestre per exemple.

Per tant, crec que si volen declarar la independència en 18 mesos, ja haurien de començar a actuar, arribar acords, intercanvis, etc.

El que també tindrien que fer, és preparar al pobles, informar-lo i o aconsellar-lo, de com actuar i que fer quan es declari, si es fa, la suposada independència.

Es que, realment ho veig molt difícil aconseguir-ho en 18 mesos; per començar no tenim ni exèrcit militar, tenim adversari a casa (policia nacional,Guàrdia civil, .. haurien d’anar fora), s’hauria controlar nostre propi espai (aeri,marítim, terestre), posar fronteres, seguretat, economia, sanitat, educació, etc.

El que no es pot fer, és declarar-se independent, i no tenir previst lo que us acabo de dir.

I tot això, sense ajuda d’altres països com al principi article us deia (EUA,Russia,Xina, etc).

Em dona la impressió, que van a càmera lenta, menys avançats del que ells esperaven, crec que com deia, primer pactar altres països col.laboracions, i començar crear estructures ja mateix, i sinó es permet; llavors annexar-se a altre país, alguna mena de coalició agermanament, per exemple amb Andorra, i des de allà crear tot, i quan tot bé, passar a ser Catalunya independent.

Res és fàcil, menys si no ho intentes.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s