EL PODER ECONÒMIC, CONTROLANT MITJANS DE COMUNICACIÓ


Uns quants anys enrere, només hi havia una cadena de televisió, Televisió Espanyola, va començar amb TVE1 i desprès 2; tenint el monopoli total, a través d’un mitjà comunicació, el qual des de sempre, pertany al govern de l’estat espanyol.

monopoli_falta control

Un cop, es va veure el gran potencial dels mitjans comunicació ( radio, televisió, etc ), van començar a aparèixer grans grups d’audivisuals, buscant controlar el mercat, imposant seva programació (i o orientació interessada), producció pròpia, una producció sovint dubtosa d’imparcialitat, etc.

Tot això, ha anar creant 3 o 4 grans grups, al estil monopoli, cercant el seu mercat, a través del seu tipus de programació i o forma explicar informació, etc.

I el que busquen i aconsegueixen, és controlar l’opinió dels telespectadors, els orienten com remats com on ells volen, així poder emprar aquest poder en campanyes electorals, i o altres necessitats.

El que caldria, seria, crear lleis i o normes, a travpes les quals, hi hagués molt més controla per part del govern, que hauria de marcar unes eines i o normes de funcionament io comportament, per tal evitar la manipulació sectorial i o interessada.

També caldria imposar un màxim de quota de mercat, així assegurar més pluralitat de mitjans de comunicació i per tothom, i no imposar si perque si, el que ells volen i o quan volen, manipulen i a través del màrqueting matxaquen per sector societat etc, imposant un propi estil publicitari – venda en forma d’anuncis, per mi, abusius incitar compres, sovint innecessàries.

Si algú vol parlar-ne més que es posi en contacte amb mi, i sincerament algo s’ha de fer per tenir uns mitjans de comunicació realment democràtics, i aptes per tots els públics i o sectors, sense exclossions ni imposicions.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s