BEQUES FORMACIÓ PARATS


Vist com està el pati laboral aquests últims anys, hi trobo una gran carència, potser sinó la més important, quasi.

bequesformacioparatsllargadurada

Penseu, que hi ha milions de parats, i una gran part, son de llarga duració, i que si sumen a vegades, l’edat, es troben exclosos de la societat laboral.

Què proposo? Doncs crear algun tipus de beques per formació, que segons grau es vulgui fer, es rebi un cert tipus d’ajuda, menor o més gran.
També dir, que, els qui rebin aquestes beques i o ajudes, com voleu dir-ne, estigui controlat pel govern, que pogui exigir uns mínims en notes; que si no s’hi arribi, perdessin les ajudes – beques.

També depèn quina formació, el parat vulgui fer presencial (FP, centres formació, etc) o per exemple Universitat a distància (valorant la dificultat dels estudis i l seus horaris flexibles ); per lògica, quan més nivell s’aspiri de formació, pogui ser més gran, el grau d’ajuda.

Pensem que avui dia, per estudis, tots, però més els que es fan a distància, necessiten de connexió a internet. I altra cosa, és que avui dia, encara, tot tipus exàmens encara son presencial.

Això i més, però qui rebi ajudes, que també tingui data per fixar, i al moment de fer-ho, hagi de presentar historial de notes, de com li va la formació, i si tot bé, llavors renovant les ajudes, que es rebin fraccionases, per exemple trimestralment, ja que es podria fixat cada 3 mesos.

Ajudes i control implicació, serà igual a resultats i preparació per la reintegració laboral i o a la societat.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s