EL PODER DEL MEDITERRANI CATALÀ


Un dels grans bastions, clau en el gran poder de l’economia de Catalunya, és el control del nostre mar, la porta d’entrada a Europa, França, Andorra, Espanya, etc.

mediterrani català

Pel nostre mediterrani, la part més important del qual, és el català, i a més, tenim grans infraestructures, un port marítim digne d’un gran país, és un dels més importants d’Europa i clau en l’economia.

En la possible Catalunya Independent, no necessitem d’Espanya, per comprar i vendre i transportar mercaderies, i amb infraestructures que vol fer Europa amb el corredor del Mediterrani ( que si no es fés, en una Catalunya independent, no és necessari .

Podem emprar el poder del nostre mediterrani, per aconseguir acords de col.laboració amb Xina, Resta Europa, Russia, Japó, etc, que ja son puntals de la nostra economia, i ells empren nostre mediterrani per transportar per tota Europa i demès, la seva mercaderia, per tant, en la possible Catalunya independent, s’ha d’afavorir encara més el millor í eficaç ús de les nostres aigües.

Tenim genials aigües pel comerç (port marítim), i grans platges a oferir pel turisme, juntament amb infinitats de serveis de qualitat, que donen un gran valor afegit, a l’economia catalana.

Podria dir més, però ja deixo forces raons, però si algú vol dialogar-ne més ja ho sap.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s