AEROPORT BARCELONA, RECONQUERIL-LO PER CATALUNYA


És essencial recuperar i tenir la titularitat total, 100%, del nostre aeroport de Barcelona, ara mateix el millor d’Espanya , i que tot i les traves de l’estat espanyol, avança i millora, passant a ésser el millor en termes generals d’Espanya.

aeroport barcelona expropiar

Com en altre article en parlava, el mediterrani és molt important, també en cas de defensa, però l’espai aeri és primordial e intransferible, per tal de que en cas, d’independència, poguer garantir la seguretat, i protegir el propiespai aeri.

S’ha de configurar bé l’espai aeri català, conjuntar-ho amb l’espai marítim i el terrestres, naturalment tot per la seguratat de Catalunya en cas d’independència.

Com recuperar aeroport ara de titularitat del govern espanyol ¿
Jo faria com Argentina i o bé, procedir a expropiació per un bé nacional català, però això s’ha de fer quan abans millor, inclòs abans de la hipotètica independència, que el govern català, ja passi ja, a controlar l’aeroport de Barcelona, tant mateix, i per igual, controlar tots aeroports, aerodròms i o espais terrestres on poder accedir al nostre espai aeri.

No oblideu mai , per poder lluitar per un país nou i prosper, lo primer i més essencial mirar per la pròpia seguretat del país, i de tot tipus, desprès ja vindrà part econòmica i o gestió, infraestructures, sanitat, ensenyament, etc.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s