VATICÀ 04/06: RELIGIOSOS AMB PARELLA, EL SEGÜENT PAS


Com en altre article parlo, primer cal acabar amb el maxisme dins del Vaticà i o Església Catòlica, que canviïn normes, i home o dona, puguin accedir a qualsevol càrrec, i o com, donar missa, ser papa ( home o dona ), etc.

vatica4

Crec que igual que fan els mormons i o altres religions, no dic que puguin tenir més d’una dona al mateix temps, però si el concepte que un religiós es pugui casar i formar una família dins de l’organigrama de l’església, algo que fa que la família en visqui i col•labori, en el manteniment, expansió, socialització, etc.

Estic segur, que aquesta mesura, revitalitzaria la vida social entorn l’església i o actes – participació, on el pare dóna missa, està casat i o també té fills, que s’impliquen per la inèrcia de la família, en la mateixa església catòlica.

Parlem d’un religiós que es pugui casar alb algú que no ho sigui, naturalment.
El que si és diferent, i potser hi hauria un gran dilema, seria acceptable, un capellà es pugui casar amb una monja ¿

Aquest seria tema delicat però factible, el únic que el Vaticà, hauria de donar excedències a les dones monges que volguessin ser mares, i així poder educar seus fills dins seus ideals, i que a certa edat, es reintegressin en feines d’església compartides amb el seu marit ( mentre de baixa pot anar fent ), i o quan nens certa edat, si volen puguin donar missa, o participar més de l’església.

Tot això, demostra, cal renovar molt l’església, o ho fan aviat, o any rere any aniran perdent molts adeptes, no només per no deixar casat, sinó per les fortunes que tenen en empreses, joies, diners, en lloc de vendre-ho tot i ajudar de debò al poble, que ho necessiti, i més els últims anys, que a sobre vulguem o no, subvencionem l’església amb un 0’7 % dels nostres impostos.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s