VATICÀ 6/6: ESGLÉSIA, POT ACABAR SENT UNA SECTA


La gran pedra filosofal de l’església, potser no vol ser el que aparenta ser, però com actuen i fan sembla que cada cop més si assemblen, a una secta.

vatica6

De ser una religió i derivacions ( esglésies, capellans, etc ), ho donaven tot pel poble i o simpatitzants, a cobrar quasi per tot o no parar demanar, i com en altre article sobre el vaticà dic, també reben ajuda imposada del 0’7% dels nostres impostos, que tot i que no volguéssiu, els hi donen igual, per tant, Església catòlica és una empresa de serveis, que cobren d’una o altra manera ( més en diners ), fent veure o demanant-ho com donacions; tot això fa que cada dia més s’assembli a una secta.

Des dels que manen, que tot s’ho maneguen ells sols, no ‘s’adapten a les circumstàncies socials d’avui dia, prohibint coses (avortament, capellans es casin, etc ), tot son mostres, de que l’església catòlica, cada cop més, sembla una secta, en òrgans diguem de direcció, forma funcionament, piramidal,etc.

Si Vaticà volgués ser més del poble, perquè no escullen el seu PAPA, en forma eleccions i o consulta popular ¿ Perquè no busquen fórmules millor funcionament, i evitar pederàstia, inapropiació, etc ¿

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s