BCN TRANSPORT PÚBLIC – MASSA PODER


TMB (Transport Metropolità de Barcelona), jo els diria que ja cansen, tot i la crisi, cada dos per tres reclamant puges de sous i demès, que no veuen com està la demès gent?

tbm_Vaga

A Barcelona, una gran ciutat, on s’hi fan convencions, trobades empresarials, mobile, etc, i perquè, perquè se suposa és una ciutat preparada en tots sentits, econòmicament, en transports, turisme, empresarialment, etc; i el transport públic, casualment tocant els nassos ara que fan el Mobile ?
Per molt diguin que no, tot ho tenen planificat i sabien com i que passaria, però no fan res més que perjudicar la ciutat i la seva economia, el que garanteix aquests treballadors de transports cobrin el sou, i ara volen fer i fan vaga.

Penseu que en època de crisis, la gent i o empreses s’han ajustat i encara ho han de fer a l’economia actual dins la crisi, per tant, crec està fóra lloc anar exigint puges i puges, censuren el transport públic.

Crec també que, en aquest cas la ciutat de Barcelona, hauria de tenir conductors retens ( una borsa de conductors reserva ), i si amenacen fer vaga, que per llei, tirin d’aquesta borsa de conductors per poder anar cobrint el 100% dels serveis de transports, penseu que una gran ciutat sense transport l’ofegues.

Com i don la borsa de conductors retens ¿

Doncs per exemples, conductors jubilats i o pre-jubilats, i gent en edat treballar nous per empresa, que puguin treballar per hores sempre que calgui, i cadascú segons circumstàncies clar.

Tot i així, abans fer-los-hi una mínima formació laboral perquè siguin aptes; així en nous casos de possible vaga, els que volguessin fer-la, perdrien força sobre l’empresa, ja que l’empresa podria continuar funcionant.

També podrien canviar estatuts i o normes d’empresa, que permetin actuar i posar altres conductors, que es podrien pagar amb lo que l’empresa descompte d’un treballador quan no hi va, protegint uns serveis molt necessaris perquè una gran ciutat pugui funcionar.

Com sempre dic, si voleu més idees i o propostes, aquí em teniu.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s