CIUTAT EXCLUSIVA PER MOSSOS


Al igual que els EE.UU., tenen zones militars secretes, jo proposo que a Catalunya es faci algo similar, per exemple agafar un poble despoblat, i repoblar-lo.

Mossos-d-Esquadra-elitecity

Estigués tot muntat, i fos zona exclusiva per ells i famílies, on puguin fer preparació física, militar, estudis relacionats amb el món policial i o seguretat.

Però com Catalunya no té en principi grans extensions per fer bases així diguem militars, per això proposo, re poblin poble abandonat, i el poble operi com un poble, amb tots serveis, escoles, etc.

També on mossos a canvi dedicació exclusiva, els deixin una casa preparada per viure una família, gimnàs, etc; i naturalment sous adequats, ja que serien els millors mossos dels que pot disposar el govern català.

On només hi visquin famílies de Mossos, on els fills hi puguin tenir escoles, fer esports, treballar,etc, però tot dins un organigrama de funcionament i normes, secret, controlat pel govern en qüestió, la Generalitat de Catalunya.

En cas d’independència, és essencial tenir un lloc on poder formar al màxim nivell als millors mossos, que serien els qui viurien en aquest poble – ciutat exclusiu pels mossos d’esquadra.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s