NEGOCIS BARS, INVASIÓ XINA


Està clar que, els últims anys, no només a Espanya sinó altres llocs, la comunitat xinesa, com d’altres també fan, surtin del seu país i a on van s’hi instal•len, em amics i familiars es deixen diners, per això no necessiten enganxar-se a cap banc.

negocisxinaespanya

Molts, el que és normal. Agafen bars i o restaurants, i paguen traspassos en metàl•lic, inclòs avançant lloguers de 8 anys, això si, son gent molt treballadora, no tenen pressa per tancat, no com majoria de negocis locals, gent del país, que procuren tanca a les nou, peti qui peti, en canvi ells no.

Hi ha, altra i petita part dels xinesos, que són els que tenen grans capitals, que són els que munten i o posen negocis, posen grans botigues hiper mercats, de productes molt barats, i aquí em van explicar com és possible tal expansió i suposats beneficis i tant volum.

I per exemple, segons fons, del que em va explicar un empresari, on és el benefici?

Primer, agafen grans locals; venen productes fets al seu país, on compren a grans quantitats i o en grans contenidors, i els surt a preus molt tirats.

Segon, aquí no tenen competència de preus, si qualitat, però tal com està el pati ara, la gent mira el preu. Llavors els chinos, cada article que venen el compren a cèntims i els venen a preus molt econòmics, guanya client i ells també perquè generen molt volum.

Tercer, tots el beneficis treuen o gran part, solen enviar-los cap a la xina, i aquí diuen on fan realment el gran benefici, en el canvi de monedo, on l’euro segon em van dir, allà té molt més valor, potser 10 cops més.

Que vol dir?

Dons que únic benefici deixen els llocs, son els lloguers, servies pel local i poc més;i això fa que, gairebé és com si estiguessin treballant dins la mateixa xina, sola que al esta a un altre país només amb el canvi de moneda guanyen molt més.

Tot negoci, que comporti molta inversió lloguer no vol dir pèrdues, vol dir que, en un negoci, es poden fer diners de moltes manera, mentre siguin legals.

Comunitat Xinesa, gent curra molt durant uns quans anys, per garantir-se un nivell i qualitat de vida millor i com ells la desitgen; sacrifici, per després somriure

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s