SI INDEPENDENT, GOVERN 100% VERGE


El que està ben clar, que en una hipotètica independència de Catalunya, el país, hauria de començar amb gent 100% verge.

catalunyapoliticamentverge

En quin sentit ¿

Doncs, gent nova, sense antecedents penals, expedients sense corrupció, exigir un mínim de formació i o idiomes, i no haver ocupat mai un càrrec polític ni de confiança dels mateixos.

Gent que realment no necessiti cobrar del càrrec; que vull dir, que també proposo, que tots càrrecs polítics o i entorn polític o depenent del mateix fossin càrrecs sense ànims de lucre, visquin de les seves feines, i dediquin el temps necessari o que se’l necessiti per exercir el seu càrrec.

Per això proposo, que en futura constitució i o decàlegs, estigui per escrit, els mínims exigits per tal de pertànyer al govern.

La llei per preservar un nou país, evitar la corrupció, tràfic influències, etc; és com dic jo en altres facetes de la vida, abans de començar i ser país, ja tenir-ho tot previst i planificat, perquè el nstre país pugui començar a crear-se i funcionar,bé i de forma seguida i escalonada; ja qui si no està previst,un cop començat seria més difícil imposar diguem-ne certes normes, ja que acostumar-se a algo és molt fàcil, per tant, s’ha de començar a ser un país ordenat des del primer dia.

Ordre en seguretat, economia, educació, etc, si tot està ben planificat, pensat i estudiat, tindrem més arguments per ser un gran i eficient país.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s