EVITAR MONOPOLI XINA EN TECNOLOGIA


Avui dia, un dels grans problemes que veig, en món social i o econòmic, és permetre, acceptar i no fer res quan un país exporta tant i tant a la resta del món, i a més, que tenen costos de producció més econòmics; i tot en una economia fins ara creixent, però que ja està tenint símptomes de començar a frenar.

xina, monopoli al poder

Naturalment, estic parlant de l’enorme potencial en exportació i fabricació de la XINA.
Entre les enormes botigues que venen coses tirades de preus, cotxes, i sobretot són els reis de la tecnologia (televisions, telèfons, ordinadors, etc).

Però com deia en altre article meu i us repeteixo, el que fan a part deixar-se diners entre ells i així no passen per bancs o caixes,munten negocis fora la xina i també la seva economia basada en una enorme venda de tot tipus d’articles fora la Xina.

Menys en bars que compren a proveïdors del país i serveis que paguen, en els altres negocis seus de vendes, es compren a ells mateixos, és a dir, fora la xina només solen vendre productes fabricats allà, i tots beneficis que en treuen, els tornen a enviar a la Xina, on a través del canvi monedes de l’euro a la seva, és on realment hi guanyen els diners.

Com més vénen fora del seu país, més fabriquen allà i donen feina als seus, i beneficis en canvi monedes, els converteix en la societat, ara mateix, més potent econòmicament del món, tant i tant, que això els permet comprar deutes externs de molts països del món, i naturalment això també fa, trobin més facilitats, a l’hora de posar negocis en aquests països.

El que si cal dir, són molt intel.ligents sí, potser en alguns articles no donen un mínim garantit de qualitat, la qual garanteix la durabilitat dels seus productes, però una gran característica d’ells, és que són molt treballadors.

Aquí els negocis per exemple de bars, els autòctons procuren tancar abans de les 21h, ells si cal són capaços de tancar passades les 3 de la matinada.

Aquí el truc per arribar tenir una gran economia, tenir gran producció, però si fóssim capaços d’oferir més qualitats que els altres, això faria reflotar la nostra economia.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s