CIUTADANS ARMATS ¿


Crec que les armes transformen psicològicament les persones i a per mal, us preguntareu perquè, i jo us diria, que opineu de gent insegura i o malalta, amb una pistola ¿ o en cas d’alguna crisi personal, o d’enfadar-se amb algú veieu lògic tenir molt a mà una pistola?

noarmamentacivils

L’armament sí transforma a la gent, fa se sentin invencibles, segura de si, sense por a res, i en cas de ràbia, confusió, etc, poder fer mal a innocents.

Totalment en contra que civils – gent normal i corrent, sense ser policies i altres cossos, jo prohibiria per llei, possessió d’armes, si no mireu als EEUU, tothom pot tenir armes, i molt sovint surten casos d’assassinats macabres , ja sigui escoles, u altres llocs, prevenir és curar, ja és hora el nostre govern actuï.

Si el govern permet tothom pugui tenir i o comprar armament, al no fer-hi res, si hi ha assassinats, etc, directament n’hauria de ser co – responsable.

Cal endurir permisos d’armes, a cossos policials, seguretat extrema, etc, i fer-lo renovacions i o formació periòdicament, que passin anys sense fer formació ni proves, i després puguin haver-hi errors.

Tanmateix, un ordre lògic, si es decideix no vendre armament (permisos o no), no veig ètic que països com Espanya i d’altres venen armament a països en guerra i o en problemes.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s