PROTEGIR, INCENTIVAR AUTÒNOMS


De Sempre, la gent dóna més importància a les grans empreses, perquè contracten molts treballadors, però tingueu en compte, quan una empresa gran perden el seu lloc de treball molta gent, treballadors directes i no directes.

futurgentesdigui
Per tant, l’economia de l’ara present i o futur, ha de deprendre de la petita i o mitjana empresa, però a la mitjana empresa, si acostuma a arribar des de una petita, és a dir, un petit autònom.
És a dir, per tenir un món laboral més estable, cal fomentar més la petita i o mitjana empresa, però molt més la petita, és a dir, autònoms.
Si tenim 10000 autònoms, i un li va malament i plega, encara en queden 9999; en canvi si les grans empreses tenen 10000 treballadors i una empresa plega o varis, es poden perdre mils de treballadors directes i o directes.
I com podem incentivar ¿
És molt fàcil, reduint molt la quota que s’ha de pagar per ser autònom o no cobrar, i a canvi, es pot cobrar a l’autònom un 1% més d’impostos.
Que faria això, que sinó véns no pagues, però si vens pagues un xic més per compensar; però a la vegada, ajuda incentivar als autònoms i als nous possibles, de què poden començar sense costos, que és lo més difícil, després ja és diferent.
I això fos un pla diria jo que té que dura 5 anys, i acabats els anys, aquests si haurien de pagar tal com mana la llei el que toqui pagar per poder ser autònom.
El futur depèn de molts petits treballant dia a dia, per anar creixent, i amb el temps si va bé, fer-se més grans i o ampliar a petita i o mitjana empreses, i el que proposo, estic segur ajudaria a tenir una economia més forta.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s