POLÍTICA SENSE ÀNIMS DE LUCRE


D’això ja n’he parlat en altres escrits meus, i si crec que una política sense ànims de lucre, reduiria molt la corrupció, i hi hauria molt més control sobre totes les operacions que fan els qui treballen pel poble, que no cobrarien, sinó haurien de viure de la seva feina fora el poder de la política.
Ja no importa partit, importarien més les persones, que les que es dediquessin a la política si seria més vocacional, al no buscar sou ni xanxullos, sinó buscar a aportar als pobles i ajudar desinteressadament.
Jo crearia un gran òrgan, apartidal, és a dir, que tindria en el país, qui controlaria tots ajuntaments, governs ( generalitat, etc), que són dependents de l’economia pagada amb els impostos que tots paguem.
Aquest òrgan podria anomenar-se ( Òrgan amb control i capacitat decisió pel poble – OCICDEP ), la qual defensaria els qui treballen desinteressadament i o si cal prenent mesures en contra o a favor, sempre que calgui.
A part, també es pot exigir mínim de preparació, cultura, idiomes, etc, com en article meu anterior de fa dies, proposava, crear formació universitària per a qui vulgui ser polític, i sense la qual no es pogués accedir a la política.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s