PLATGES PER PERSONES I GUARDERIES PER ANIMALS


“ Platges sense animals i o gossos per higiene sorra i aigua platja ”

Per sanitat, persones, no a deixar que en trossos de platja puguin haver-hi animals, trobo que ja sobrepassa lo normal, no s’és vist això, no és millor que deixin gossos a casa o sinó, proposo crear espècie de guarderies a prop de la platja a preus mòdics.
D’aquesta manera els animals estarien a prop, també generem nous llocs de feina i tipus de feina, potser fins ara no existents.
Per tant, la meva solució, repeteixo, no a que el animals corrin per les platges deslligats, orinant i cagant per la sorra on hi passem les persones, més clar l’aigua.
Per això, proposo les guarderies per animals a peu de platja, que podrien ser titularitat de l’ajuntament, subcontractant i o agafant personal adient, això faria que donaríem bona imatge i neta, els animals estarien ven cuidats, generarien nous llocs de treball.
S’ha de dir prou al tot si val, animals no són ni seran mai persones, se’ls ha de tractar bé (ranxo i aigua), però tenint compte que primer les persones, i tota persona tingui animals, el cuidi com a tal, sense passar certes barreres, excessivament emocionals.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s