TERRORISME – FINALITATS


Terrorisme, per mi per definir-ho clar, l’origen és fer mal perquè si, però els últims anys, es fa servir la fórmula de terrorisme, per pressionar estats, fer xantatges, i marcar terreny.
La diferència és que uns maten per pressionar, i altres pressionen sense matar, i també miren d’aconseguir allò que volen.
Per tant, el dilema més gran, és qui dirigeix i o mana aquests diferents tipus de terrorisme i o qui els subvenciona i o a canvi de què, si s’escau la situació?
A Espanya hi ha ETA, i Catalunya hi va haver Terra lliure. Terra lliure lluitava per uns ideals, amenaçant però buscant morts, bé un diuen que inesperat.
Pujol, no tot ho va fer malament, va ser capaç d’acabar amb terra lliure, llavors com és que no es poc acabar del tot amb ETA ? No interessa ? ETA va més enllà ?
Terrorisme polític, uns molts morts i atemptats i altres 1 per exemple ?
ETA, és més una organització criminal, o així diuen ha funcionat o funciona; en canvi Terra lliure, era més per lluita ideals i per un país, i per aconseguir ser escoltats.
Hi ha molts terrorismes, uns maten i altres no; amb raons o no segons ells, però que no vol dir tinguin raó ni dret a robar vides.
Potser, s’haurien de crear alguna paraula per diferències organitzacions criminals i o que no els fa res matar i molt per fer xantatges, etc; al contrari que grups si bé armats i o petits que no busquen matar, sinó ser escoltats dins l’opressió de dictadures i o similars.

 

 

 

Anuncios

2 pensamientos en “TERRORISME – FINALITATS

  1. entenc i respcecto la seva honrable i sàbia opinió, amb escrit pretenc aconseguir gent parli, i vostè demostraque està el dia, no esperava menys.

  2. Discrepo. No va ser en Pujol qui va acabar amb Terra Lliure. Va ser l’estat espanyol, amb la bona decisió de donar llum verd al creixement dels Mossos (1993) que van renéixer l’any 1983, i que van estar molts anys en “stand by”.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s