FARMÀCIES FEMINISTES ¿


Partim que molts anys enrera, diguem època del franquisme, sí, Espanya tenia una gran desigualtat de drets entre homes i o dones, però avui dia jo crec en la igualtat, però sí que hi ha coses o formes actuar, que fan pensar que encara hi ha masclisme, però ojo, que la gent creu que per acabar amb el masclisme, s’ha d’actuar amb feminisme.
I no, el què hem de tenir clar que la igualtat de gènere, és en igualtat de condicions, formació, etc rebre mateix tracte, com sou, avantatges, etc.
Perquè aquest article?
Vull donar la veu, de que si hi ha masclisme, també hi ha feminisme, potser menys o pot ser que els homes no li donem importància, o bé a vegades pel què diran no diuen res.
Està clar, que la igualtat de dret dins mateixes condicions, exclouen els maltractes, menyspreu, desigualtats salarials, accés alts càrrecs, etc.
I se’m ha ocorregut, un negoci, on normalment potser és el 90% feministes, on quasi tots empleats són dones, per exemple les farmàcies, entre d’altres.
I ningú en diu res, igual que dones no poden accedir a alts càrrecs laborals, potser pel fet volen ser mares o etc, perquè no s’equiparen homes i dones també en farmàcies?
Per tant, tot són exemples i exemples, no cal imposar ” cupus ” d’igualtat, sinó per vàlua, si una dona val més, llavors se la valori més i tracti com deu mana.
El que no pot ser, que en igualtat de condicions, entre gèneres, hi hagi diferències de sou i o de tracte, algo hauria d’ésser penat per la justícia, tant per masclisme com per feminisme, és a dir, fora tot tipus de maltractes ( laborals, físics, existencials, etc ).
Amb igualtat i tolerància tot és possible, i seria més fàcil, renovant totes les entitats de poder, posant-hi, gent jove, preparada, i que entengui que un país avançarà més des de la igualtat de gèneres segons preparació i condicions, no imposar, però si fer més real, qui sigui millor home o dona, que pugui manar, tenir sou digne per igual, facilitats i o si cal flexibilitat horària, etc

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s