REALMENT ES FA TOT PEL CÀNCER


Quan una malaltia perdura en el temps, desenes i desenes d’anys, i encara no ha aparegut un remei per prevenir i o eradicar, fa pensar que realment algo passa, o bé no troben o bé no interessa, per temes econòmics i o empreses, com farmacèutiques, i o etc.

perquedelcancer
La ciència i la investigació, ajuden a superar reptes i fronteres, però com és possible que en cents d’anys avancin tan poc ? Com és possible que molts casos de càncer que surten no saben per què ni d’on?
També no heu pensat mai, si hi ha algú o qui, que li interessi no hi hagi grans progressos en la investigació contra el càncer, i o procedir a eradicar-lo ?
Aquest algú són persones poderoses, grans empreses, que diguem, en viuen en el procés que no trobin solució ?
O bé hi haurà gent que realment o potser per despistar, diran és la falta d’inversió, cosa que dubti. Es suposa que al govern li interessi invertir per solucionar-ho, algo que a la llarga suposaria un enorme estalvi de diners.
Llavors, realment que és el que passa ?
Comparem amb el virus el SIDA, en diguem més o menys 10 anys, es pot dir, han trobat moltes solucions, i han d’aconseguir reduir-ne els casos, que any rere any, anaven augmentant la llista de casos i el que comportava molts morts a causa de la malaltia.
Jo ara segon cop amb càncer i metàstasis i buscant tractament, però realment no poden dir-me d’on em ve ni per què; i menys sense fumar, ni beure alcohol, etc.
D’Aquí la meva humil i imparcial reflexió, i esperant que com més aviat millor, es trobi una solució definitiva, i que desapareixi el càncer, si més no, prou de que la gent pateixi o arribi a morir per dita malaltia.
Llavors us cito a reflexionar?

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s