REGULAR I PROTEGIR MÉS EL TRANSPORT PÚBLIC


Cal que es faci tot lo possible, per tenir un transport públic de més qualitat en el servei, i més segur enla seva finalitat.
Cal endurir condicions i obligacions de tots els tipus de transport públic, de tal manera que siguin molt més segurs, que cada any passinun revisió total dels vehicles, i o també faria que els conductors, almenys passessin revisions trimestrals.
Estracte de saber, que els conductors portin un ritme i o nivell de vida coherent, mínim de repós, buscant que le conductors alhora de conduir están realment en condicions per fer-ho.
Tanmateix, com us deia, amb els vehicles, també fer-hi revisions, per exemple cada mitg anyg, penseu que vehicles més segurs I treballadors en condicions, segure redueixen el risc d’accident.
També proposo que per llei tots vagin per exemple, més lluny 4 hores, estiguin obligats a dur un segon conductor, fent torns més o menys de dues hores.
S’ha d’evitar, si bé pocs accidents, però quan hi ha, moren bastants persones i altres ferides, cal fer un esforç molt gran, per preservar la seguretat i la vida dels usuaris del transport públic i o privat per carretera ( taxi, vaixell, cotxes, autocar, avions, etc).

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s