JOCS INTERNET, IGUAL ADDICCIÓ


Ludopatia, addicció al joc, fa uns quants anys era presencial, però des de fa uns quants, el món del joc, ha ampliat fronteres i formes de joc, presencials o inclòs des de casa, a través d’internet, que en la meva humil opinió, fa que les malalties del joc augmentin.

ludopatia i creure es facil guanyar en le joc, no
Molts dels malalts pel joc, comencen per diversió, i s’enganxen amb la possibilitat de guanyar que és baixa, però, en èpoques de carències econòmiques, la gent encara hi juga molt més, inclòs venent les seves pròpies pertinences, robant, etc, per mantenir la il·lusió de guanyar en uns espais que estan preparats perquè pocs guanyin.
El que perjudica per un costat, afavoreix per l’altre, l’estat guanya molt i empreses que s’hi dediquen també, i els usuaris d’aquests espais són els que s’hi gasten fortunes, i molt pocs són els que de debò guanyen i viuen del joc.
ÉS un món tan controlat, que si uns troben forma de fer saltar la banca o i apostar per aconseguir guanyar molt, busquen i els estudien per saber si fan trampes o no, i encara que no les facin, els poden vetar entrar als locals, i més endavant endurir condicions per jugar-hi.
Com en el tabac, diuen és dolent, provoca malaltia, però ho permeten i en participen, és com enganyar la gent, però vejam si de debò fan alguna cosa per evitar la gent caigui malalta, i sigui enganyada per aquests tipus de negocis, que s’enriqueixen molt a costa de la salut de molts.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s