SUBHASTES DE TRASTERS, MADE IN USA


Molta gent es pregunta perquè els EEUU, és la terra de les oportunitats, una de les raons que jo hi veig, és que, són capaços de crear i innovar en oportunitats de negocis, i fer-ho molts anys abans que la resta el món.
Per exemple, la subhasta de trasters, els quals són abandonats per impagament u altres raons, el que fa que el centre, amos dels trasters, vulguin recuperar-ne almenys alguna quantitat

.
Si bé aquests centres ja tenen assegurances que cobreixen i no perden mai, quan són abandonats o diguem s’embarguen, llavors aquí va néixer un nou negoci als EEUU, ja fa molts anys, la subhasta de trasters.
Es posen en contacte amb gent qui, al mateix recinte munten subhastes amb permís centre de lloguer de trasters, i a canvi reben normalment un 20% sobre el preu amb el qual es tanca la subhasta dels mateixos.
I els que fan de subhastadors, tenen els seus acords amb els amos dels trasters, i la roda continua.
Aquesta gran visió de negocis, és molt superior a la de la resta del món, i perquè no s’implanta a altres països? Potser algú es queda els locals d’estranquis, encara sigui amb suport de la llei, lluny de modificacions que fa temps ens deixa enrere, comparat amb els EEUU.
Per tant, crec que haurien de ser els ajuntaments de tots municipis, que posin en marxa subhastes similars, amb les quals, es podria regenerar una mica les economies locals.
Penseu que qui compri, per vendre o ho farà per internet, necessita tenir local – magatzem (llogar o comprat), i potser posar botiga (personal,lloguers,etc), és crear economia en constant moviment i regeneració (en actuació, articles vendes, formes, etc).
Naturalment, s’hauria de fer dins un marc legal adequat.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s