¿REEDUCAR I TRIAR NOU TURISME?


Avui us parlo de turisme, però quin turisme volem, de qualitat o no ? És vàlid, compaginar-ho amb el turisme sexual ( com l’anomenen ), en segons quines zones de platja ?
Proposo reeducar, a tota empresa, personal, etc que es dedica a rebre el turisme a les nostres terres, donar un servei de qualitat, i ser capaços, ubicar / re ubicar, tots tipus de sector del turisme.
Si volem un turisme de qualitat, cal informar als possibles clients del que trobaran si venen, què poden visitar, on poden menjar, etc.
El que no podem fer, és fer paquets turístics low o super low cost, només per omplir hotels i serveis varis de l’entorn, això castiga el turisme de qualitat.
Sempre és millor, cobrar més i donar més i millors serveis, controlat tot al màxim, evitant problemes, i fent la gent s’hi trobi bé i vulgui tornar.
Però sempre fent un turisme compatible amb la gent que hi viu tot l’any, que es respectin horaris i soroll, penseu que molts treballen mentre altres volen gresca i o fan vacances.
Una manera de restringir varis tipus de turisme (familiar, escoles, sexual, etc), una clau és a través de preus, pagar com un peatge el que aquí no es vulgui, i premiar el que si, ja sigui amb preus més barats o bé, donant plus extra de serveis de qualitat.
També es poden crear zones d’ubicació (triar lloc i preparar-lo pel tipus de turisme en qüestió, ja sigui sexual, festa a tope,e tc), per llei, on certes activitats de turisme, etc , tinguin un lloc on fer-se, i no afecte al turisme familiar i o de qualitat, que és el que realment interessa.
En definitiva, cal triar realment quin tipus de turisme interessa i apostar-hi al 100%, oferir bons preus, relació qualitat – preu.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s