QUI ANALITZA ALS PSICÒLEGS


Tothom vol analitzar tothom, llavors als psicòlegs qui els analitza? Com poden fer estudi o opinar d’algú, sense conèixer bé la persona i el seu entorn? Com pot ser que només es basin en llibres escrits per altres, sense immersió sobre el terreny?
Molts professionals es treuen carreres universitàries o equivalents, però un cop els acaben i comencen a treballar, la majoria no es renova, viuen de lo après, basat en llibres de fa molts anys, i teories desfasades avui dia.
Qui controla a qui analitza i jutja a persones, inclòs les declaren malaltes?
Penseu que si un de jove es treu carrera de psicologia, al cap dels anys també pot acabar sent malalt mental, i creieu un possible malalt mental pot analitzar i jutjat a altres?
Jutjar és molt fàcil, però conviure amb la persona i o persones, es pot fer un estudi més realista, i el que jutgi sense conèixer, demostra no ser bon professional.
Llegint un llibre d’un que inventa una teoria, que estigui escrita, i fa temps, no la fa realista en el pas del temps, són circumstàncies diferents, les persones són diferents, vénen de diferents llocs, pensen diferent, etc; un llibre no pot servir per jutjat tampoc, com sempre dic, el millor és la immersió i implicar-s’hi de debò i conèixer bé.
Que vull dir també amb això, que tots professionals, haurien de fer revàlides i o cursos – exàmens d’actualització de mètodes, estudis, etc, així està al dia.
Cal més implicació de governs i universitats, per aconseguir que els professionals, any rere any estiguin realment al dia, i es comprovi que realment estan capacitats per exercir o no.

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s