INTERNET, EL POLTERGAIST CEREBRAL


Qui hi ha darrere internet ¿ qui controla els servidors i la informació? ¿i Perquè ?

Estem arribant a un moment, en què la xarxa atrapa la gent, la xarxa sense fer res, es retroalimenta, de tota la informació que molta gent hi posa a internet, i tot això, els ajuda a poder controlar i saber els gustos i forma de pensar, de milions d’usuaris d’internet, els quals no preserven la informació, però si la posa a disposició de tothom, o diguem de les màfies de la informació, feu juguin amb avantatge.
Per això us aconsello, que, no publiqueu massa informació personal vostra (si pot ser lo mínim), prevenir és curar, no penjar informació, també fa no la tinguin;i sobretot sempre que no feu servir internet, trenqueu-la, i gaudeix del present, de la gent que t’estima.
Empreu bé internet, que no us absorverixi massa, símil de porltergaist, on la persona perd la personalitat per està absorbida, perl culpa de mals hàbits.
Crec en un internet lliure, pero en certa manera controlat, per evitar posar-se en problemes.
Per exemple, lluitar contra hackers que col.laboren en màfies, drogues, tràfic d’armament, temes sexuals, etc; i si en tenen llistats, controlar-los perquè no puguin molestar gent normal i corrent, simple, que fa vida normal i dins la llei.
Per això , i molt més, hem d’evitar, que la xarxa sigui fàbrica de poltergaist, per culpa de l’abús de la xarxa de certa gent, lluitar contra el frau a internet, farà la xarxa més segura.

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s