IN-GOOGLE O OUT-GOOGLE


La gran societat de consum del ram de la informàtica, està sotmesa a grans i petits monopolis, que controlen i diuen com hem de comprar o no, manipulant a través de les xarxes socials, amb anuncis, també saben tot el que mireu i feu per internet, etc, és a dir, google, seria com un gran dictador, capaç de xantejar a qui vulgui i per aconseguir el que vulgui.
Té tota la informació que es mou per internet, tenen programes espia, hacker, etc amb els quals a través internet podrien accedir a tota la vostra informació, arxius, fotos, contes bancàries, etc, per tant, cal prengui moltes precaucions.
Perquè el títol i aquest article ¿
In o out google ¿ És a dir, accepteu seguint estant absorbits per google (IN) o sou capaços de buscar alternatives I prendre mesures, google (OUT).
Penseu, que google I el seu entramat d’empreses, té tant i tant poder, que estan pensant en crear i ja fan, una enorme biblioteca virtual, la més gran de la història, on volen i estan emmagatzemant tot el que poden, llibres, imatges, textos, etc i segurament sense saber-ho la majoria en formeu part (instagram, facebook,linkdn,etc).
Que proposo ¿ Mesures mínimes, com no arxivar res als núvols i o servidors virtual o no, millor guardeu en un disc dur extern i nomé connecteu-lo a ordinador quan necessiteu i quan no desendollar o posar molta seguretat anti espies, etc.
És a dir, no emmagatzemar a cap lloc que sempre tingueu connectat a internet, hi ha perill, si més no, mínim prendre mesures de seguretat, com: anti virus, anti espies, anti arxius maliciosos, etc.
L’ésser humà de per sí, és massa confiat, i les empreses etc s’aprofiten, llavors preneu mesures, i passareu a controlar més el vostre propi espai particular a internet.
Potser cal una campanya mundial anti monopolis, i que govern d’alguna manera formin part de segons quin tipus empreses, que comporten perill robo informació, etc, i que des de dins i amb el suport d’algun òrgan mundial anti grans monopolis i o possibles empreses dictatorials, se les pugui combatre, eliminar, o moderar.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s