COM ACABAR AMB TOT EL TERRORISME


Com s’acabaria amb el terrorisme ¿ jo proposo fer-lo inclusiu, és a dir, desmantellat, i aprofitar i reciclar i re educar laboralment i en formació, a tots els components, i aprofitar-los en favor de la nostra societat actual i més moderna.
Aquest diguem-ne treballadors, es podrien introduir (sense deixar-los de vigilar) dins tot tipus de cossos de seguretat i o vigilància depenent dels estats, ja sigui a Espanya i o fóra, i aprofitar els coneixements que tinguin, per aconseguir una millor qualitat anti – terrorisme, desde dins, fer-los fora i adaptar-los, més i millor per tenir a ratlla el terrorisme actual, més sagnant (encara que no tant expert).
Per exemple com Catalunya, que com fa temps el Sr. Pujol va acaba amb Terra Lliure ( si, mil vegades menys dolents que altres organitzacions ), llavors el govern actual, podria crear i o formar a tots els cossos policials catalans, primer tot fossin mossos d’esquadra, i amb subdivisions, com terrorisme, locals, carretera, etc.
Es tracte d’emprar la preparació ex components interessant de Terra Lliure, per ensenyar i formar i o especialitzar, els cossos policials catalans, i així, avançaríem més en qualitat i en la recerca d’un gran futur; per això, caldria reclutar ex – terra – lliures, posar-los a sou, i controlats, i apostar per aquest nou pas i o evolució, a intentar ser i tenir un gran cos policia i únic.
Únic, així fóra duplicació dels càrrecs ni sobrants, i aquest únic formar la nostra policia del futur.
Això doncs, fer terrorisme inclusiu, dissoldre i recol·locar-los.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s