DRETES, ESQUERRES I O CENTRE


Durant desenes d’anys, la política diguem europea i o, més l’espanyola, de primeres només hi havia partits d’esquerre i dretes, més tard partits de centre, buscant espais on poder créixer.

directional-fletxes
Però actualment, dóna més la sensació que la gran majoria, per no dir tots els partits, no tenen realment orientació concreta, i si tenen son capaços de pactar amb el diable per tal de poder assolir el poder.
Jo crec, que en un futur, s’ha de canviar la forma de fer política, i que podria passar a ser: Partits Unionistes ( tot per latria ), i els Federalistes i o independentistes.
Sempre hi ha territoris, que tenen cultura pròpia, idioma, etc, com ara: Catalunya, País Basc, etc.
I la unió dels que volguessin ser independents, podria provocar s’unissin per governar per exemple a Espanya, i si guanyen, llavors atorgar-se a ells mateixos la independència, permetent fer referèndums legals, sempre i quan ho desitgin, i limitació per exemple un referèndum a l’any o dos, segons es pactés, per no saturar a la gent.
Per tant, crec el futur de la política, són els que volen una única pàtria i que també volen treure poder a les comunitats i als que volen un pas més o federalisme real a l’estil país i o els independentistes.
Si tot continua com ara, si vàries comunitats que volguessin la independència s’ajunten, segons quins siguin, fàcilment podrien tenir la majoria (almenys simple), i els facilitaria el que us deia abans, governar i dividir.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s