23-11-2016 – RECUPERANT LA PLOMA: PRIMER COP


Avui el meu primer escrit, escrit en ploma i després clar passat a net a ordinador, en memòria del meu pare, en pau descansi, i escrit amb una ploma d’or de més de 50 anys de Parker, i com a homenatge a ell sovint aniré escrivint-hi amb ploma.

23-11-2016 – RECUPERANT LA PLOMA: PRIMER COP
==============================================

Avui és primer dia, que escric una estona amb la ploma estilogràfica, de més de 50 anys, del meu pare en pau descansi, des del dia 28-10-2016; i a partir d’avui. Ho aniré fent de forma regular, en honor seu.
De sempre un dilema, ploma o bolígraf, primer va ser la ploma, ja ho sabeu. Normalment, ara ja la majoria, tria el bolígraf, que és més net i fàcil de recàrrega, però tal com penso jo, és com tot és acostumar-s’hi, i cadascú triï.
També hi ha una part sentimental, en mi com us deia abans si, perquè jo el trobo faltar, i escriure amb la seva ploma, és com escriure a través d’ell i o està en contacte amb ell, saber està allà on ell volia, i sé que ens anirà esperant als demés a prop seu, jo vull està allà amb tu pare, quan toqui, però ja saps tinc més números jo.
També hi ha una part d’història, durant molts anys s’ha escrit en ploma, és una llàstima que es deixi perdre, i hi ha gent que diu, que els bons escriptors de veritat encara empren una ploma per escriure esborranys, o el que faci falta, sí, culta ala historia.
Hi ha dades de registre de creació de la ploma estilogràfica amb pot de tinta, des del segle X, per tant, jo proposo, que tothom, si no almenys els escriptors, dediquen un dia a la setmana a escriure amb ploma estilogràfica, jo des d’avui ja ho faig, i faré naturalment, però jo en honor al meu pare.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s