ESCRIT-28032017 – DE MAMUT A SAPIENS


És molt fàcil parlar de mamut a Sapiens, quan abans lo més important, és el pas d’animal irracional a racional, el primer camí on va començar l’evolució de l’ésser humà en tots els sentits.

No podem proposar ser mamut o sapiens, sense assegurar don venim i com va ser la seva evolució com a nova espècie a intel·ligent.

El problema serà el moment en què hàgim de parlar de sapiens a mamut, és a dir, quan la societat deixi d’evolucionar de debò, és a dir, la innovació de l’evolució.

Un pas on la societat, faci un pas més gran i marqui diferencia en molt menys temps, o passa això o veig a venir una regressió i o involució en l’evolució de la raça humana.

Una societat, no visqui d’invents que simplement són millores d’altres més antics, com per exemple, crear tele transportació, noves formes d’escriure a través per exemple telepatia i o per ment, podria proposar més coses, per un món que encara escriu amb bolígrafs, emprar millor el cervell, màquines d’escriure; encara hi ha molt per evolucionar.

Espero que us atreviu a respondre i proposar idees, i personalment us respondré la meva humil opinió.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s