Deu, la metàfora de la matèria


Què pot ser la matèria, per mi ? Pot ésser la pols de la vida, que compactada, s’il·lumina creant vida, i que en vol lliure, incrementa l’univers, quan la vida d’éssers, animals i fauna, s’apaguen.

Us pregunteu, qui ha creat l’univers o que l’univers l’ha creat. És a dir, tot el que està creat, d’algun lloc i o creador o creació bé, però si es desconeix, també hem de pensar, que l’univers, en la seva forma de funcionar, hagi creat la metàfora en la forma del que diuen DEU, deixar donin el nom, com a forma global d’intentar explicar què és l’univers.

L’univers és de funcionament 10, és a dir, funciona matemàticament, a vegades de forma irracional, i potser, al anomernar-lo DEU, era la forma de dir, que l’univers funciona per si sol, tot té un perquè, com i quan, i sense està escrit ni ordenat, tot continua el seu viatge lògic.

Per tant, la meva teoria, és que hi ha més d’un univers, on acaba un comença altre de forma indefinida, que vull dir, que realment mai trobarem un creador real i únic, perquè un zero no pot crear un 1, és a dir, si algo no existeix, no pot crear, això significa, que l’univers i l’espai temps, està en un bucle permanent i infinit.

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s