Novembre – 2020 – Segona onada centro – repartida ?


Des de fa unes setmanes, el centre d’Espanya, la comunitat de Madrid, està en un caos per culpa del Virus COVID-19, milers infectats, sense prendre mesures, bars, restaurants, etc. tot obert; i només amb tancaments perimetrals els dos últims ponts de dos dies.

La gent surt i ha sortit a segones residències, escampant el virus, de centre a la resta comunitats autònomes ( bé és la sensació que dóna ), i ara dia d’avui, resulta diuen estan millor que Catalunya, país basc, i moltes altres comunitats,? i Tot tenint bars, restauració i tot obert, places , terrasses plenes de gent,….. com és possible, ara diguin estan tan bé.

O bé amaguen la realitat, ocultant dades reals, o i l’altra opció, fan molts menys tests PCR que la resta comunitats, i llavors és clar, és com no voler detectar gran volum de casos?

Imprudència, temeritat, caos, o poden justificar que tot obert i altres llocs tenim tot tancat vigilem més, i els qui vigilen menys, estan millor que nosaltres. Màgia o bé tenen alguna vacuna, cosa que la lògica descarta.

Si realment tots féssim igual, tenir tota la restauració, bars, restaurants, etc, què passaria, que aniríem a pitjor oi, el més segur, llavors, cal que algú ens expliqui, com ui que fan, segons ells tenir els números diuen que tenen.

I per acabar, l´estat espanyol crec està perdent el temps, el punt de mira és la Xina, mireu-ho com han acabat amb el virus al seu país i països dels seus voltats la majoria sense casos de virus.

Per què no s’hi posen en contacte, rebaixar-se, i preguntar i o demanar ajudar, per potser fer el mateix a Espanya i o per Comunitats Autònomes?

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s